VRAAG & ANTWOORD

Wanneer kunnen we, samen met Libelle, kerst in Antwerpen bezoeken?

Dit kan op donderdag 14 december, vrijdag 15 december, zaterdag 16 december, zondag 17 december, donderdag 21 december en vrijdag 22 december 2023.

We zijn doorlopend open tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Dus kom langs voor een koffietje, trek de stad in en kom daarna nog eens terug voor een glaasje cava. Wij staat heel de dag voor je klaar.

Waar vind je Libelle kerst in Antwerpen?

Libelle kerst in Antwerpen bevindt zich in de cruiseterminal van Het Steen in Antwerpen.
Je vindt de cruiseterminal van Het Steen aan het Steenplein in het historisch centrum van Antwerpen, vlak aan de Schelde (Steenplein 1, 2000 Antwerpen).
Met het openbaar vervoer, per fiets of te voet is Het Steen erg makkelijk te bereiken.
Vind de beste route op www.slimnaarantwerpen.be (vul Steenplein in als bestemming).
Kom je met een (deel)fiets, (deel)step of (deel)scooter? Maak dan gebruik van de fietsenstalling op het Steenplein, vlakbij Het Steen.
Je vindt een Velo-station op de Ernest Van Dijckkaai (station 064 – Zuiderterras), op ongeveer 100 meter van Het Steen.

Hoe gaat het boeken van een ticket voor Libelle kerst in Antwerpen in zijn werk?

Een ticket aankopen voor Libelle kerst in Antwerpen is heel eenvoudig. Overtuigd van een datum waarop je naar ons evenement wil komen? Boek je ticket dan via onze ticketshop. Daarna ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Simpel, toch?

Hoe betaal ik in de ticketshop van Libelle kerst in Antwerpen?

Zowel bestellen als betalen doe je bij ons veilig online. We accepteren betalingen via Bancontact / Payconiq, creditcards (VISA/Mastercard) en iDEAL.

Is het veilig om online te bestellen op via de ticketshop van Libelle kerst in Antwerpen?

Kort gezegd: absoluut! Alle betaalgegevens worden via een beveiligde verbinding door betaalprovider Mollie verwerkt. Dat betekent dat al de info die je verzendt, gecodeerd wordt op zo’n manier dat die onmogelijk gelezen of onderschept kan worden door iemand anders. Je loopt dus geen enkel risico.

Kan ik mijn boeking wijzigen?

Nee. Omdat het een tijdelijke actie is en de beschikbare data sowieso beperkt zijn, zijn wijzigingen helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Je kan jouw tickets annuleren t.e.m. 24 november 2023 en een terugbetaling van je tickets aanvragen. Na 24 november kan je je ticket nog steeds annuleren, maar worden de kosten niet meer terugbetaald. Je neemt voor annulaties contact op met het team van de Libelle kerst in Antwerpen via info@libellekerst.be.

Hoe weet ik zeker dat mijn boeking werd geregistreerd?

Na het boeken ontvang je een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je bij je registratie hebt opgegeven. Check zeker je spamfolder als je de mail niet ontvangen zou hebben. Als je ook daar niets terugvindt, stuur dan een mailtje naar info@libellekerst.be.

Welke Libelle-workshops worden er aangeboden?

Er zijn twee Libelle-workshops tijdens Libelle kerst in Antwerpen.

Workshop 1: een kersthanger maken van macramédraad.
Je gaat aan de slag met een houten ring en macramédraad en tovert hiermee, met tips van de Libelle-redactie, een prachtige kersthanger tevoorschijn. Deze workshop duurt 25 minuten en je krijgt de afgewerkte kersthanger mee naar huis. Leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen.
Deze workshop zit inclusief in je toegangsticket voor de prijs van € 24.

Workshop 2: een schaal van porselein versieren.
In deze workshop leer je wat je allemaal kunt doen met porseleinstiften. Je werkt in kleine groepjes onder begeleiding. Uiteraard mag je de door jou versierde schaal meenemen naar huis. Deze workshop duurt 40 minuten.
Voor deze workshop betaal je € 7 extra tijdens je ticketaankoop. Deze workshop is in kleine groepjes en heeft beperkte capaciteit.

Heb je tickets aangekocht voor de extra ‘Workshop Porselein’? Dan ontvang je in de bevestigingsmail van je toegangsticket één unieke code per ticket om een tijdslot te reserveren. Je moet per ticket dus één tijdslot kiezen.

Klik op de individuele codes in de mail en selecteer een tijdslot naar keuze..

Kan ik langskomen tijdens Libelle kerst in Antwerpen als ik geen ticket heb?

Helaas, dit is niet mogelijk. Toegang tot Libelle kerst in Antwerpen en de Libelle-workshops is enkel mogelijk met een ticket en dit op de datum waarvoor het ticket werd aangekocht.

Zijn kinderen welkom?

Ja, kinderen zijn zeker welkom! We hebben geen speciale kindertarieven, zij betalen dus gewoon de normale ticketprijs. Zo kunnen ze ook genieten van het volledige programma.
Libelle is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, dus je bent zelf verantwoordelijk voor (de veiligheid van) je kinderen.

Ik ben minder mobiel. Is het evenement toegankelijk voor minder mobiele mensen?

Het Steen is toegankelijk voor minder mobiele bezoekers. Op verschillende plekken doorheen het gebouw zijn er zitbanken en stoelen zodat je even kan uitrusten. Er is aangepast sanitair op de eerste verdieping, bereikbaar met de lift. Heb je hulp nodig om bijvoorbeeld de lift te nemen? Spreek gerust een van onze medewerkers aan, we helpen je met plezier. Heb je gedurende je bezoek aan de kerstmarkt in Antwerpen nog meer begeleiding nodig? Dan voorzie je best zelf assistentie.

Zijn honden toegelaten?

Honden zijn niet toegelaten. Enkel blinden mogen hun hond meenemen als hulp.

Mag er gerookt worden in Het Steen?

Nee, roken (inclusief e-sigaret) is verboden in Het Steen.

Hoe kom ik in contact met het team van Libelle kerst in Antwerpen?

Een vraagje over de locatie, het bestelproces of iets anders? Stuur een mailtje naar info@libellekerst.be. We staan klaar om je te helpen!

Waar kan ik de algemene voorwaarden lezen?

Dat kan je hier. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@libellekerst.be.